• A-
  • A
  • A+

Община Благоевград организира поредица от празнични събития

     На 5 октомври отбелязваме 110 години от освобождението на Горна Джумая и Пиринска Македония. Община Благоевград организира поредица от празнични събития, в които активно участие взеха учениците и преподавателите от ПМГ" Акад.С. Корольов"

     В 10.00 часа на площад "Македония" ученици от ПМГ присъстваха на ритуала по издигнето на националното знаме на Република България.

     В 10:30 часа положиха цветя на паметника на Македоно-одринското опълчение на пл. „Мите Марков".

     От 11:00 часа присъстваха на историческата възстановка „Утрото на свободата", посветена на освобождението на Горна Джумая.

 image0

image1

image2

image4

Обучение по катедри


  • Техническо обединение

  • Информатика и ИТ

  • Чужди езици

  • Обществени науки и ...

Занимания по интереси

Клуб

Клуб "Роботика"

Ръководител: Константина Бучинска

Read more...

Клуб

Клуб "Биология"

Ръководител: Милена Голева

Read more...

Клуб

Клуб "Мултимедиен свят“

Ръководител: Ирина Малешевска

Read more...

Клуб на програмиста

Клуб на програмиста

Ръководител: Донка Георгиева

Read more...

Търсене в сайта:

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.