• A-
  • A
  • A+

Участие в международен проект „17 цели“

     Емил Сандев и Калоян Стоянов от 10 д клас бяха избрани от комисия на Гьоте-институт за участие в международения проект „17 цели". Те спечелиха конкурса за изработване на колаж  на тема „Олимпийските игри".

     Проектът има за цел повишаване на осведомеността за 17-те цели за устойчиво развитие и особено за четвъртата цел, която се отнася до "Осигуряване на приобщаващо и качествено образование за всички и насърчаване на ученето през целия живот и междукултурното обучение".

     Учениците ще работят по проекта със своя учител и ще се срещнат с другите участници от Турция, Германия, Гърция, България и Северна Македония на 6.04.2022 г. в Атина.

     Поздравления за спечелилите стипендията и за всички ученици от 8д, 9д и 10 д, които направиха колажи за участие в конкурса!

    1pmg2pmg

262615163 435202491488693 3542095652254120992 n

 

Обучение по катедри


  • Обществени науки и ...

  • Информатика и ИТ

  • Чужди езици

  • Техническо обединение

Занимания по интереси

Клуб

Клуб "Роботика"

Ръководител: Константина Бучинска

Read more...

Клуб „БЕСТ”

Клуб „БЕСТ”

Ръководител: Таня Бикова

Read more...

ВИГ „PMG-STARS“

ВИГ „PMG-STARS“

Ръководител: Велизар Балевски

Read more...

Клуб

Клуб "Биология"

Ръководител: Милена Голева

Read more...

Търсене в сайта:

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.