• A-
  • A
  • A+

Първият учебен ден в ПМГ "Акад. С. Корольов"

 Първият учебен ден в ПМГ "Акад. С. Корольов" - цветя, усмивки, поздравления, радост! Тържеството бе открито с водосвет за здраве и успехи. Присъстваха новоприетите ученици от пети и осми клас - малко притеснени, но щастливи, че стават чаленове на голямото семейство - ПМГ. Директорът на гимназията Николай Каращранов в своето тържествено слово пожела здраве, упоритост и успехи по пътя към мъдростта и знанието. Петокласничката Ася Тулилова сподели вълненията си и удари първия училищен звънец. Учебната 2020/ 2021 година в ПМГ започна! Нека е здрава и успешна, защото всичко започва от знанието! На добър час!

150901

150904

150905

150906

Линк към галерията - ТУК

Обучение по катедри


  • Чужди езици

  • Информатика и ИТ

  • Обществени науки и ...

  • Техническо обединение

Занимания по интереси

Клуб

Клуб "Роботика"

Ръководител: Константина Бучинска

Read more...

Клуб

Клуб "Математика +"

Ръководител: Керанка Иванова

Read more...

Robokids

Robokids

Ръководител: Петрана Давчева

Read more...

Клуб

Клуб "Биология"

Ръководител: Милена Голева

Read more...

Търсене в сайта:

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.