• A-
  • A
  • A+
dsc06059

МАТЕМАТИЧЕСКА ЛИНГВИСТИКА

В дните от 24. януари до 26. януари 2020 г. Природо-математическа гимназия “Акад. Сергей Корольов“ бе домакин на Националното състезание по математическа лингвистика. Ръководството на гимназията изказва своята благодарност към участниците в състезанието.

      Благодарим за подкрепата, доверието и помощта на Регионално управление на образованието, в лицето на г-н Ивайло Златанов, на г-жа Караджова и г-жа Манова, на г-жа Маня Манева гл. експерт по математика от МОН, на г-н доц. Держански, инж. Василиса Павлова, зам. кмет на културата и образованието и кмета на Благоевград - инж. Румен Томов.

По предварително планирана програма премина официалното октриване на 24.01.2020 в зала "22 септември" от 18:00 часа. Сред официалните гости бяха г-жа Таня Михайлова, зам. министъра на образованието и културата, Стоян Иванов, зам областен управител на област Благоевград, инж. В. Павлова, зам. кмет на културата и образованието в община Благоевград и г-н Методи Попов, началник отдел в РУО Благоевград. След отправените поздравителни адреси, двамата ни професионални водещи Димитър Борумов и Антон Велев приветстваха гостите с поздрава „Облече ле бяло“ от Л. Салмова.

Прочети още...

 

Търсене в сайта: