• A-
  • A
  • A+

Второ място в категория "Софтуерни проекти" на СОФТУНИАДА

     В периода 26-27 февруари 2022г. се проведе СофтУниада - конкурс по състезателно програмиране и разработка на софтуерни проекти за ученици и студенти от цяла България.
     В категория "Софтуерни проекти" учениците Мартин Манчев и Димитър Кючуков от 12. клас на ПМГ "Акад. Сергей Корольов" завоюваха второ място.

softuniada

     Горди сме с блестящото представяне на нашите ученици, които отстъпиха само с 1 точка от проекта класиран на първо място.
     Желаем им здраве и още много успехи!

marti

dimitar

Обучение по катедри


  • Обществени науки и ...

  • Техническо обединение

  • Информатика и ИТ

  • Чужди езици

Занимания по интереси

Клуб

Клуб "Немски език"

Ръководител: Ангелина Гълъбова

Read more...

Клуб на програмиста

Клуб на програмиста

Ръководител: Донка Георгиева

Read more...

Клуб

Клуб "Математика +"

Ръководител: Керанка Иванова

Read more...

ВИГ „PMG-STARS“

ВИГ „PMG-STARS“

Ръководител: Велизар Балевски

Read more...

Търсене в сайта:

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.