• A-
  • A
  • A+

Младежки Съвет на Американското Посолство

     Венета Саляхетдинова, ученичка от 11е клас на ПМГ, си извоюва място на четиридневен лагер, организиран от Младежкия Съвет на Американското Посолство. Програмата има за цел да обогати ученици от 9, 10 и 11 клас относно развитието на българската демокрация, доброволчеството и лидерските умения в младите граждани. Венета се конкурираше за позицията си със свои връстници от цялата страна. Лагерът ще се състои в Американския Университет в Благоевград. Ученичката няма търпение да вземе участие в тази вълнуваща инициатива!

Обучение по катедри


  • Техническо обединение

  • Информатика и ИТ

  • Чужди езици

  • Обществени науки и ...

Занимания по интереси

Клуб

Клуб "Немски език"

Ръководител: Ангелина Гълъбова

Read more...

Клуб „БЕСТ”

Клуб „БЕСТ”

Ръководител: Таня Бикова

Read more...

ВИГ „PMG-STARS“

ВИГ „PMG-STARS“

Ръководител: Велизар Балевски

Read more...

Клуб

Клуб "Мултимедиен свят“

Ръководител: Ирина Малешевска

Read more...

Търсене в сайта:

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.