• A-
  • A
  • A+

Седми национален ученически конкурс „Национален парк Рила - познат и непознат"

     През месец ноември Национален парк „Рила" обяви лауреатите в Седмия национален ученически конкурс „Национален парк Рила-познат и непознат".
     В категория „Мултимедийна презентация" във възрастовата група VIII - XII клас победител е Йордан Иванов, ученик от IX"д" клас на ПМГ „Акад.Сергей Корольов" с учител по биология Бойка Катранджиева. Презентацията му на тема „Величествените красоти на Рила" е прекрасно доказателство как биологичните познания в съчетание със съвременните технологии могат да покажат величието на природата по един неповторим начин.

Обучение по катедри


  • Обществени науки и ...

  • Техническо обединение

  • Информатика и ИТ

  • Чужди езици

Занимания по интереси

ВИГ „PMG-STARS“

ВИГ „PMG-STARS“

Ръководител: Велизар Балевски

Read more...

Клуб

Клуб "Мултимедиен свят“

Ръководител: Ирина Малешевска

Read more...

Математическа лингвистика

Математическа лингвистика

Ръководител: Надка Шеинкова

Read more...

Клуб

Клуб "Математика +"

Ръководител: Керанка Иванова

Read more...

Търсене в сайта:

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.