• A-
  • A
  • A+

след 4 клас

     Скъпи ученици, уважаеми родители,


     За предстоящият прием в 5. клас за учебната 2023/2024 г., кандидатите могат да се явят на:

     1. Областен кръг на Олимпада по математика за IV клас – 12.02.2023г., 09.00ч.;

     2. Математическо състезание „Европейско кенгуру" – 16.03.2023г. от 12:00 часа;
     3. Пролетни математически състезания IV клас – 25.03.2023г.;
     4. Състезание за ученици от IV клас „Математика за всеки" - 13.05.2023г., 

от които ще си изберат 2-та най-добри за тях резултата. 

     Методиката за извършване на класирането и тежестта на резултатите от състезанията и олимпиадата ще бъдат определени и публикувани в Регламента за прием в V клас.

   ВАЖНО!  Право на участие в класирането за прием имат всички явили се на поне 2 /две/ от изброените по горе 4 /четири/ състезания.


     Пожелаваме успех на всички четвъртокласници!

 

     Регламент за Държавен план-прием на ученици в V клас в ПМГ "Акад. С. Корольов" - Благоевград за учебната 2023/2024 година - ТУК 

 

15.09.2022 г.

 

   

Търсене в сайта:

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.