• A-
  • A
  • A+

Ученици от ПМГ "Акад. Сергей Корольов" на финала на "Роботика за България" 2019

    На 15.06.2019г. в гр. София се проведе финала на "Роботика за България" 2019. Отбора на ПМГ след оспорвана битка в 3 кръга между 70 отбора беше в избраните 30 за участие на финала.
    Няма друго такова състезание за деца с роботи в България! Изпълнени с младежки ентусиазъм и дръзновение, огромното желание за изява и творчество, отбора на ПМГ се представи достойно. Имаше експлозия от емоции, силни преживявания и амбиции за бъдещи участия и победи. Гордеем се с нашите ученици!

7

9

8

5

Обучение по катедри


  • Информатика и ИТ

  • Обществени науки

  • Чужди езици

  • Техническо обединение

Занимания по интереси

ВИГ „PMG-STARS“

ВИГ „PMG-STARS“

Ръководител: Велизар Балевски

Read more...

Математическа лингвистика

Математическа лингвистика

Ръководител: Надка Шеинкова

Read more...

Клуб

Клуб "Роботика"

Ръководител: Константина Бучинска

Read more...

Клуб

Клуб "Биология"

Ръководител: Милена Голева

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.