• A-
  • A
  • A+

Състезание по немски и английски език "Лингвистично кенгуру"

     Нашите ученици се представиха отлично на националния кръг на състезанието "Лингвистично кенгуру". Симона Юрукова от 5 клас беше класирана на първо място с английски език, Марио Симеонов зае второ място в същата състезателна група. Родион Маринов се класира на второ място в страната с немски език, в състезателна група 9-10 клас. Поздравления за поредното отлично представяне!

64480703 1110207132513994 1338762995748044800 n

Обучение по катедри


  • Обществени науки

  • Чужди езици

  • Информатика и ИТ

  • Техническо обединение

Занимания по интереси

Клуб

Клуб "Немски език"

Ръководител: Ангелина Гълъбова

Read more...

Клуб „БЕСТ”

Клуб „БЕСТ”

Ръководител: Таня Бикова

Read more...

Математика

Математика

Ръководител: Емилия Тренчева

Read more...

Математическа лингвистика

Математическа лингвистика

Ръководител: Надка Шеинкова

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.