• A-
  • A
  • A+

Гордеем се с нашите ученици и техните учители!

     На 15.06.2019г. в гр. София се проведе националният кръг на състезанието „Лингвистично кенгуру". ПМГ отново може да се похвали с класирани ученици – Симона Юрукова (5 клас, англ. език), Светослав Иванов (6 клас, англ. език), Марио Симеонов (6 клас, англ. език) и Родион Маринов (10г клас, немски език). Родион беше един от тримата участници, избрани за участие от общо 55 ученици от цялата страната. От 995 ученици, явили се на регионален кръг по английски език в състезателна група 5-6 клас, бяха допуснати 145 до национален кръг. Гордеем се с нашите ученици и техните учители! Резултатите от националния кръг ще бъдат публикувани на сайта на Млада България на 19.06.2019 г.

https://www.mladabg.org/lists.php?ListTypeID=21&MenuID=0&PageNum=1&ID=164

64480703 1110207132513994 1338762995748044800 n

Обучение по катедри


  • Информатика и ИТ

  • Техническо обединение

  • Чужди езици

  • Обществени науки

Занимания по интереси

Клуб

Клуб "Математика +"

Ръководител: Керанка Иванова

Read more...

Клуб

Клуб "Роботика"

Ръководител: Константина Бучинска

Read more...

Математическа лингвистика

Математическа лингвистика

Ръководител: Надка Шеинкова

Read more...

Клуб на програмиста

Клуб на програмиста

Ръководител: Донка Георгиева

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.