• A-
  • A
  • A+

Географски фестивал в Стара Загора

     Ученици на ПМГ, Антонио Георгиев - Xа клас, Велико Фотев - IXб клас, Димитър Велчев и Емил Трайков от VI клас, под ръководството на г-жа Ваня Стоева взеха участие в Географския фестивал провел се в град Стара Загора. Отборът се класираха за финала на състезанието сред най-добрите отбори на България по география и икономика. В индивидуалната надпревара Антонио Георгиев от Xа клас се класира на 3-то място - бронзов медал и се нареди сред най-подготвените млади географи в страната!

img 7414

img 7420

Обучение по катедри


  • Информатика и ИТ

  • Обществени науки

  • Техническо обединение

  • Чужди езици

Занимания по интереси

Математическа лингвистика

Математическа лингвистика

Ръководител: Надка Шеинкова

Read more...

ВИГ „PMG-STARS“

ВИГ „PMG-STARS“

Ръководител: Велизар Балевски

Read more...

Клуб

Клуб "Роботика"

Ръководител: Константина Бучинска

Read more...

Клуб

Клуб "Немски език"

Ръководител: Ангелина Гълъбова

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.