• A-
  • A
  • A+

Церемония по награждаване

     На 26.01.2019г. в Природо-математическа гимназия, Благоевград се проведе VI-то Национално състезание Longman - по английски език. В надпреварата взеха участие 98 ученици от гимназията. От общо 8000 участници, на различни нива, Ризо Ризов от 5. клас достойно се класира на 3-то място в страната на ниво PTE Young Learners: SPRINGBOARD.

     Тържествената церемония по награждаването на петокласника и неговия преподавател по английски език Маргарита Янкулска, се състоя в гр. София на 20.04.2019 г.

     Пожелаваме успех на всички ученици участващи в многобройните състезания по английски език.

longman1

longman2

longman3

longman4

Обучение по катедри


  • Техническо обединение

  • Чужди езици

  • Обществени науки

  • Информатика и ИТ

Занимания по интереси

Клуб „БЕСТ”

Клуб „БЕСТ”

Ръководител: Таня Бикова

Read more...

Клуб

Клуб "Роботика"

Ръководител: Константина Бучинска

Read more...

Клуб

Клуб "Немски език"

Ръководител: Ангелина Гълъбова

Read more...

Robokids

Robokids

Ръководител: Петрана Давчева

Read more...

Търсене в сайта:

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.