• A-
  • A
  • A+

Отлично предствяне на учениците от ПМГ "Акад. Сергей Корольов"

На 05.04-07.04.2019г. в ПМГ "Акад. Боян Петканчин", гр. Хасково се проведе Националната олимпиада по математическа лингвистика. В нея взеха участие 116 ученици от цялата страна. Учениците Васил Боцев, Георги Атанасов, Славчо Джукев и Антонио Георгиев на ПМГ "Акад. Сергей Корольов" - Благоевград се представиха отлично. Показаха много богата обща култура, знания в различни области и логическо мислене. 

dsc05782

Обучение по катедри


  • Информатика и ИТ

  • Обществени науки

  • Техническо обединение

  • Чужди езици

Занимания по интереси

Математическа лингвистика

Математическа лингвистика

Ръководител: Надка Шеинкова

Read more...

Математика

Математика

Ръководител: Емилия Тренчева

Read more...

Robokids

Robokids

Ръководител: Петрана Давчева

Read more...

Клуб

Клуб "Немски език"

Ръководител: Ангелина Гълъбова

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.