• A-
  • A
  • A+

Гражданска позиция за бъдещето на планетата

     За поредна година бе провокиран интересът на учениците от ПМГ "Акад. Сергей Корольов" към проблемите с недостига, опазването и управлението на един от основните компоненти на околната среда – водата. Чрез многобройни табла и компютърни презентации учениците от деветите класове, шести и единадесети "г" клас изразиха своята гражданска позиция за бъдещето на планетата и ролята си в опазването на природата.

img 20190322 124506

img 20190322 102401img 20190322 101918

img 20190322 084703

img 20190322 084553

Повече може да видите - ТУК

Обучение по катедри


  • Чужди езици

  • Обществени науки

  • Техническо обединение

  • Информатика и ИТ

Занимания по интереси

Клуб

Клуб "Роботика"

Ръководител: Константина Бучинска

Read more...

Клуб

Клуб "Биология"

Ръководител: Милена Голева

Read more...

Клуб на програмиста

Клуб на програмиста

Ръководител: Донка Георгиева

Read more...

Клуб

Клуб "Математика +"

Ръководител: Керанка Иванова

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.