• A-
  • A
  • A+

Достойно представяне на гимназията

     По повод 3 март - Националния празник на България и под ръководството на Регионалното управление на образованието, в Регионалния исторически музей в Благоевград, се проведе ученически конкурс за рецитация "С България в сърцето".
     Марио Тодоров Чолаков от 11 "а" клас представи достойно Природо-математическа гимназия, като трогна комисията с изразителното си артистично изпълнение на стихотворението "Левски" от Дамян Дамянов, и заслужи почетното второ място.
     Пожелаваме все повече успехи и творчески устрем!

dsc04828

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Ready to use English

Ready to use English

Ръководител:

Милена Бекярова

Read more...

Занимателна химия

Занимателна химия

Ръководител:

Александра Шекерлийска

Read more...

Евклид

Евклид

Ръководител: Нина Кавалджиева

Read more...

Волейболен клуб ПМГ

Волейболен клуб ПМГ

Ръководител:

Антон Ишев

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.