• A-
  • A
  • A+

Състезание по творческо писане на английски език

     След проведеното Национално състезание по творческо писане на английски език в края на м. ноември 2018 год., на 12 януари 2019 год. 4 регионални журита работиха усърдно, за да подберат най-добрите работи във всяка възрастова група. 4234 ученици от 173 училища от цялата страна са изявили желание да участват, сред които и 37 ученици от ПМГ „Акад. Сергей Корольов". За всички членове на журитата е било истинско удоволствие да четат работите на учениците и са били впечатлени от интересните истории, разказани в тях.
     Въпреки сериозната конкуренция, журито класира работата на Габриела Корчева от VIIIГ клас за националния кръг на състезанието, който ще се проведе на 26 януари 2019 в София.
     Да пожелаем успех на нашата участничка!

gabriela korcheva viiig

Обучение по катедри


  • Информатика и ИТ

  • Чужди езици

  • Обществени науки

  • Техническо обединение

Занимания по интереси

Robokids

Robokids

Ръководител: Петрана Давчева

Read more...

Клуб

Клуб "Мултимедиен свят“

Ръководител: Ирина Малешевска

Read more...

ВИГ „PMG-STARS“

ВИГ „PMG-STARS“

Ръководител: Велизар Балевски

Read more...

Клуб

Клуб "Роботика"

Ръководител: Константина Бучинска

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.