• A-
  • A
  • A+

Даниела Жекова украси фоайето на Природо-математическата гимназия

     С пожелание за по-успешна, по-здрава и по-спорна нова година дългогодишната преподавателка по математика, госпожа Даниела Жекова, украси фоайето на Природо-математическа гимназия. Оказа се, че освен човек на точните науки, учителката ни впечатлява и с изкуството да шие гоблени. Топло настроение и усещане за предстоящите празници предизвикват както пейзажите, така и мотивите, свързани с Рождество Христово. Богородица с младенеца, Зимна приказка са част от изложбата - много уют, красота и хармония изпълват предпразничните дни!
     Весела Коледа и щастлива нова 2019 година!

 1 20181221 1886355040

 3 20181221 1242904656

Повече виж - ТУК

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Волейболен клуб ПМГ

Волейболен клуб ПМГ

Ръководител:

Антон Ишев

Read more...

Математика за всеки

Математика за всеки

Ръководител:

Биляна Поповска

Read more...

Пътешествие в Англия

Пътешествие в Англия

Ръководител:

Маргарита Янкулска

Read more...

Better and Better

Better and Better

Ръководител: Надя Джувтова

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.