• A-
  • A
  • A+

2 златни, 5 сребърни и 13 бронзови отличия за ПМГ

     На 1.12.2018 г. от 9:15 часа в ПМГ "Акад. Сергей Корольов" се проведе тържествено награждаване на медалистите от математическото състезание "Математика без граници - Есен". Връчени бяха 6 златни, 13 сребърни и 47 бронзови медала.

     Състезателите от ПМГ завоюваха 2 златни, 5 сребърни и 13 бронзови отличия.

    Възпитаниците на гимназията Борис Якимов и Викторио Георгиев от 5. клас добавиха към колекцията си поредното златно отличие.

   Най-вълнуващо бе събитието за най-малките състезатели от I до IV клас от училищата не само в Благоевград, но и от областта. Най-масово бе участието на състезателите от VIII СУ "Арсени Костенцев" Благоевград.

  Награди получиха и най-добре представилите се във всяка възрастова група състезатели от математическия турнир "Черноризец Храбър", състоял се на 1.11.2018 г..

   След връчване на наградите в ПМГ се проведе поредния математически турнир от календара на СБМ "Иван Салабашев".

dsc03811

dsc03770

dsc03810

dsc03776

Повече снимки може да видите ТУК

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Гимнастика

Гимнастика

Ръководител:

Антон Гръчки

Read more...

Сравнително религознание

Сравнително религознание

Ръководител: Павлин Славов

Read more...

Айнщайн

Айнщайн

Ръководител:

Керанка Иванова

Read more...

Питагор

Питагор

Ръководител:

Емилия Тренчева

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.