• A-
  • A
  • A+

Национално състезание за речеви и комуникативни умения за английски език

     На 10 и 11 ноември 2018г. в гр. Стара Загора се проведе Националният кръг на състезанието за речеви и комуникативни умения на английски език. Участниците изложиха възгледите си относно мотото на състезанието за тази учебна година: "Technology creates more problems than it solves.", а след това разговаряха свободно, до 10 мин., с членовете на журито.
     На 5-то място в групата си (ученици от IX до XI клас) от 22-мата победители от областните кръгове в страната се класира Димитър Борумов - XE клас от ПМГ-Благоевград, с преподавател Т. Бикова.
     Поздравления за отличното представяне!

dimitar borumov 10 klas 10 nov 2018 st zagora

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Занимателна химия

Занимателна химия

Ръководител:

Александра Шекерлийска

Read more...

Тенис клуб ПМГ

Тенис клуб ПМГ

Ръководител:

Йордан Цветанов

Read more...

С колело сред природата

С колело сред природата

Ръководител: Васил Пандурски

Read more...

Волейболен клуб ПМГ

Волейболен клуб ПМГ

Ръководител:

Антон Ишев

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.