• A-
  • A
  • A+

Популяризиране на българската поезия

     По случай Деня на народните будители, с цел популяризиране на българската поезия, Детски парламент Благоевград организира конкурс-рецитал. Деца от 5. до 12. клас бяха подготвили стихотворения, с които трогнаха публиката. Конкурсът се проведе в два кръга. Началото бе поставено на 31.10.2018 г. В него взеха участие следните ученици: Миряна Тунтева от 6. клас, Мартин Каранушков от 8. клас, Марио Чолаков, Кристина Петрова и Александр Гергинов от 11. клас. За втория кръг се класира Миряна Тунтева от 6. клас и Марио Чолаков от 11. клас. На 1. ноември се проведе финалът, като на трето място се класира Марио Чолаков от 11А клас, а на четвърто - Миряна Тунтева от 6. клас. Честито!

img 20181106 160003

Обучение по катедри


  • Техническо обединение

  • Информатика и ИТ

  • Чужди езици

  • Обществени науки

Занимания по интереси

Клуб

Клуб "Биология"

Ръководител: Милена Голева

Read more...

Математическа лингвистика

Математическа лингвистика

Ръководител: Надка Шеинкова

Read more...

Robokids

Robokids

Ръководител: Петрана Давчева

Read more...

Клуб

Клуб "Математика +"

Ръководител: Керанка Иванова

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.