• A-
  • A
  • A+

Благотворителност за участие в турнир на английски език

     В навечерието на Хелоуин, от 29 до 31.10.2018г., отборът по реч и дебати на английски език от ПМГ - Благоевград, с ръководител Т. Бикова, организира благотворителна продажба на домашно приготвени тестени изделия, с цел подпомагане на участието си в есенния западен турнир, организиран от Фондация БЕСТ. В турнирa в гр. Враца, който ще се проведе на 17 и 18 ноември 2018г., ще вземат участие 10 ученици от XА, XБ и XЕ клас.
     Благодарим на всички, които подкрепят отбора ни!

1

2

3

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Гимнастика

Гимнастика

Ръководител:

Антон Гръчки

Read more...

Архимед

Архимед

Ръководител: Ирина Малешевска

Read more...

Smart and beautiful

Smart and beautiful

Ръководител:

Таня Беличка

Read more...

Пъстра палитра

Пъстра палитра

Ръководител:

Люсиен Димитров

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.