• A-
  • A
  • A+

Творци от 11. клас се включиха в седмицата на четенето

     На 25.10 от 12.30 в библиотеката на ПМГ творци от 11. клас се включиха в седмицата на четенето, като представиха свои лични произведения. Учениците обсъдиха основните теми и идеи в творбите си и споделиха какво ги е накарало да се потопят в чудния свят на художественото слово. Творческата атмосфера, създадена от магията на думите, плени всички присъстващи и си пожелахме все повече такива литературни срещи.

dsc03496 1

dsc03489 1

dsc03498 1

dsc03503 1

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Математическа лингвистика

Математическа лингвистика

Ръководител: Надка Шеинкова

Read more...

Химия плюс

Химия плюс

Ръководител:

Илонка Каракичева

Read more...

Ученически туризъм

Ученически туризъм

Ръководител:

Владимир Стоянов

Read more...

Тенис клуб ПМГ

Тенис клуб ПМГ

Ръководител:

Йордан Цветанов

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.