• A-
  • A
  • A+

Участие в индивидуално и отборно класиране

     На 20-22 април 2018 г. се проведе XX-то Национално състезание по ХООС в гр. Ловеч. Участваха 130 ученика. От 11е. клас на ПМГ "Акад. Сергей Корольов" взеха участие трима ученика.

1. Полина Фотева, която се класира на 9-то място с оценка 6,00

2. Георги Гоцев, който се класира на 23-то място с оценка 5,75

3. Валерия Манова с оценка Мн. добър 5,00

     Те участваха освен в индивидуалното класиране, така и в отборно класиране, заедно с трима ученика от ПМГ - Гоце делчев, като отборно се класираха на 4-то място.

1ea0bee3a-b699-4f3f-a998-477032d8a2dd

2f7bfbd1d-28a9-46d0-87c1-b2234f2ba5cd

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Тенис на корт

Тенис на корт

Ръководител: Руен Калибацев

Read more...

„The Voice”

„The Voice”

Ръководител:

Велизар Балевски

Read more...

Better and Better

Better and Better

Ръководител: Надя Джувтова

Read more...

Ученически туризъм

Ученически туризъм

Ръководител:

Владимир Стоянов

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.