• A-
  • A
  • A+

Областен кръг на Национален фестивал

 На 27.04.2018 год. в Благоевград се проведе Областен кръг на Национален фестивал "Пусть всегда будете солнце". ПМГ за пореден път взе участие и се представи достойно. Ученикът Мартин Станоев от 6 клас зае достойното първо място под вещото ръководство на заслужилият учител Марина Рулько.

marti stanoev

pust vsegda budet solnce 1 miasto

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Готови за матура

Готови за матура

Ръководител:

Росилора Терзиева

Read more...

Евклид

Евклид

Ръководител: Нина Кавалджиева

Read more...

ЗаБавните физици

ЗаБавните физици

Ръководител:

Ирина Андонова

Read more...

Deutsch ist interessant

Deutsch ist interessant

Ръководител:

Ангелина Гълъбова

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.