• A-
  • A
  • A+

Ученици на ПМГ "Акад. С. Корольов" - Благоевград, сред най-добрите в страната по география и икономика!

   Под ръководството на г-жа Ваня Стоева, учениците Антонио Георгиев от 9а клас и Мартин Манов от 12г клас, заеха призови места на Националната олимпиада по география и икономика, провела се от 27.04 - 29.04.2018 г. в гр. Стара Загора.

   За първа година националната комисия награди учениците във възрастова група V и VI клас. На второ място в страната по резултати е Димитър Теодоров Велчев, ученик в V клас на ПМГ "Акад. Сергей Корольов".

31841439 1571264822995885 3461250324927348736 n

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Литературен клуб

Литературен клуб

Ръководител:

Мария Чолакова

Read more...

Пъстра палитра

Пъстра палитра

Ръководител:

Люсиен Димитров

Read more...

С колело сред природата

С колело сред природата

Ръководител: Васил Пандурски

Read more...

Диелектрици

Диелектрици

Ръководител:

Ирина Андонова

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.