• A-
  • A
  • A+

За пореден път имаме повод за гордост

      От 20 до 22 април 2018 г. във Велико Търново се проведе Националният пролетен турнир по информатика. В надпреварата област Благоевград бе представена от трима ученици от нашето училище: Ванеса Мицева от 7. клас с ръководител Емилия Николова, и петокласниците Иво Петревски и Даниел Новоселски с ръководител – Донка Георгиева.
     За пореден път нашите ученици са единствените представители на област Благоевград в турнир по информатика и за пореден път имаме повод за гордост:

vanesa 1

    Ванеса Петрова Мицева завоюва златен медал в група D на турнира с максимален брой точки – 300.
    Поздравления, Ванеса!

   Иво Петревски се класира на 18-то място от 58 участника в група Е. Отчитайки липсата на опит и оспорваната борба, му благодарим за достойното представяне.

ivo
   Пожелаваме на всички наши състезатели здраве, късмет и още много постижения, които да ни носят гордост и радост!

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Deutsch ist interessant

Deutsch ist interessant

Ръководител:

Ангелина Гълъбова

Read more...

Сравнително религознание

Сравнително религознание

Ръководител: Павлин Славов

Read more...

Готови за матура

Готови за матура

Ръководител:

Росилора Терзиева

Read more...

Архимед

Архимед

Ръководител: Ирина Малешевска

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.