• A-
  • A
  • A+

Полина Фотева достойно представи гимназията

    През тази година философската олимпиада, създадена по инициатива на преподаватели от Философския факултет на СУ „Св. Климент Охридски" празнува своята 30 годишнина. Вече ученици от 55 страни участват в нея като пишат философски есета. От първото ни участие през 1995г. до днес винаги сме имали финалисти и лауреати. От 23 до 25 март 2018г. в София се проведе ХХХ олимпиада по философия. Полина Фотева от 11е клас с научен ръководител Вася Велкова достойно представи нашата гимназия.

dscn9190

dscn9189

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Театрално Ателие „Птиците”

Театрално Ателие „Птиците”

Ръководител:

Павлин Славов

Read more...

ЗаБавните физици

ЗаБавните физици

Ръководител:

Ирина Андонова

Read more...

Пътешествие в Англия

Пътешествие в Англия

Ръководител:

Маргарита Янкулска

Read more...

Волейболен клуб ПМГ

Волейболен клуб ПМГ

Ръководител:

Антон Ишев

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.