• A-
  • A
  • A+

Второ място в страната на състезанието по творческо писане на английски език

     След като директорът на ПМГ „Акад. Сергей Корольов" лично връчи грамотите на класиралите се за финалния кръг на състезанието по творческо писане на английски език Димитър Лазаров – VIIIД кл., с преподавател Мариана Петкова и Александър Гюров - VII кл., с преподавател Маргарита Янкулска, на 14. 04. 2018г. в АУБГ- Благоевград се състоя церемонията по награждаване на класиралите се на 1-во, 2-ро и 3-то място в съответната възрастова група. Димитър Лазаров, класирал се на 2-ро място в страната, и неговия преподавател получиха своите грамоти и награди на специалната церемония. Той е писал по темата „Този влак вече не спира там" и можете да прочетете съчинението му, както и работите на всички отличени участници от VI-ти до XII-ти клас, на http://www.creativewriting-bg.com/assets/2018_BCWC_booklet.pdf или в интернет страницата на състезанието.

3a

1a

2a

4a

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Компютърна графика

Компютърна графика

Ръководител:

Петрана Давчева

Read more...

Евклид

Евклид

Ръководител: Нина Кавалджиева

Read more...

Литературен клуб

Литературен клуб

Ръководител:

Мария Чолакова

Read more...

Диелектрици

Диелектрици

Ръководител:

Ирина Андонова

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.