• A-
  • A
  • A+

Обучението по чужди езици в гимназията е приоритет и е на високо ниво

     Гимназията за пореден път може да се гордее с отличното представяне на свои ученици на олимпиади и състезания. Сава Марков, ученик от 8 д клас, показа изключителни познания по езика на последния кръг на олимпиадата по немски език, който се проведе в Университетски център Бачиново. На последния кръг участниците трябва покажат уменията си за устно изразяване. Те трябваше да реагират в комуникативна ситуация, да описват и коментират картинка. Сава Марков е единственият класиран в тази състезателна група от областта. ПМГ за сетен път доказва с постиженията на своите възпитаници, че обучението по чужди езици в гимназията е приоритет и е на високо ниво.

30118622 10204781922105220 900997104 n

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Mit Erfolg zu Deutscholympiaden

Mit Erfolg zu Deutscholympiaden

Ръководител: Мирослава Методиева

Read more...

Химия плюс

Химия плюс

Ръководител:

Илонка Каракичева

Read more...

Пъстра палитра

Пъстра палитра

Ръководител:

Люсиен Димитров

Read more...

Математика за всеки

Математика за всеки

Ръководител:

Биляна Поповска

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.