• A-
  • A
  • A+

195 от 200 точки

   Учениците на ПМГ с отлични резултати на Областния кръг на олимпиадата по география и икономика в първа възрастова група - V клас. С най-висок резултат и първо място в областта е Димитър Теодоров Велчев със 195 точки от максимални 200. Ръководител Ваня Стоева

img 6654

img 6652

img 6649

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Better and Better

Better and Better

Ръководител: Надя Джувтова

Read more...

Готови за матура

Готови за матура

Ръководител:

Росилора Терзиева

Read more...

Компютърно моделиране

Компютърно моделиране

Ръководител:

Константина Бучинска

Read more...

Ученически туризъм

Ученически туризъм

Ръководител:

Владимир Стоянов

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.