• A-
  • A
  • A+

21 март е избран за Световен ден на поезията

     21 март е избран за Световен ден на поезията по решение на 30-та сесия на Генералната конференция на Организацията на ООН .
     Поезията е част от живота ни и чрез нея можем да направим света по-добър.
    На този празник посветихме изпълнение на Мартин Станоев от 6 клас, с което той участва в Международния конкурс за млади четци на руски език "Живая классика" – 2018
Изпълнението можете да чуете на посочения адрес:

https://www.youtube.com/watch?v=RdZQ1s7rFt0&feature=youtu.be

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Гимнастика

Гимнастика

Ръководител:

Антон Гръчки

Read more...

Тенис на корт

Тенис на корт

Ръководител: Руен Калибацев

Read more...

Химия плюс

Химия плюс

Ръководител:

Илонка Каракичева

Read more...

Бейзбол

Бейзбол

Ръководител: Руен Калибацев

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.