• A-
  • A
  • A+

Състезание по творческо писане на английски език

Състезание по творческо писане на английски език

   След проведения Национален кръг на състезанието по творческо писане на английски език на 10 март 2018 година в София, 14-членно жури с председател писателят Захари Карабашлиев класира работата на Димитър Лазаров – VIII Д кл. от ПМГ „Акад. Сергей Корольов" на 2-ро място в своята възрастова група. Той е писал по темата „Този влак вече не спира там" и скоро ще можете да прочетете съчинението му, както и работите на всички класирани участници на 1-во, 2-ро и 3-то място от VI-ти до XII-ти клас на интернет страницата на състезанието.
  Димитър Лазаров, заедно със своя преподавател по английски език Мариана Петкова, е поканен на специалната церемония по награждаване на 14 април в Американския университет в Благоевград, където всички отличени ученици от страната ще получат грамоти и награди.

dimitar lazarov 8g kl 2018

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

ЗаБавните физици

ЗаБавните физици

Ръководител:

Ирина Андонова

Read more...

Занимателна химия

Занимателна химия

Ръководител:

Александра Шекерлийска

Read more...

С колело сред природата

С колело сред природата

Ръководител: Васил Пандурски

Read more...

„The Voice”

„The Voice”

Ръководител:

Велизар Балевски

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.