• A-
  • A
  • A+

Как 5-ти клас посрещна 1-ви март

     По случай Първи март учениците от 5-ти клас подариха мартеници за здраве и късмет на всички учители и ученици в гимназията. По повод 140 години от Освобождението на България във всяка класна стая беше поставен българския трибагреник.

dsc02262

dsc02166

dsc02256

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Диелектрици

Диелектрици

Ръководител:

Ирина Андонова

Read more...

Тенис на корт

Тенис на корт

Ръководител: Руен Калибацев

Read more...

Питагор

Питагор

Ръководител:

Емилия Тренчева

Read more...

Математическа лингвистика

Математическа лингвистика

Ръководител: Надка Шеинкова

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.