• A-
  • A
  • A+

Състезание по творческо писане на английски език

   След проведеното Национално състезание по творческо писане на английски език на 9 или 10 февруари, 2018 година 4 регионални журита работиха усърдно, за да подберат най-добрите работи във всяка възрастова група. 4518 ученици от 208 училища от цялата страна са изявили желание да участват, сред които и 49 ученици от ПМГ „Акад. Сергей Корольов". За всички членове на журитата е било истинско удоволствие да четат работите на учениците и са били впечатлени от интересните истории, разказани в тях.
  Въпреки сериозната конкуренция, журито класира работите на Александър Гюров от VII–ми клас и Димитър Лазаров от VIIIД клас за националния кръг на състезанието, който ще се проведе на 10 март в София.
 Да пожелаем успех на нашите участници!

alexandar gyurov 7 kl i dimitar lazarov 8 d

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Айнщайн

Айнщайн

Ръководител:

Керанка Иванова

Read more...

Готови за матура

Готови за матура

Ръководител:

Росилора Терзиева

Read more...

Пътешествие в Англия

Пътешествие в Англия

Ръководител:

Маргарита Янкулска

Read more...

Математическа лингвистика

Математическа лингвистика

Ръководител: Надка Шеинкова

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.