• A-
  • A
  • A+

Дискусия с ученици

     Под този девиз учителят по физическо възпитание и спорт Антон Ишев, проведе дискусия с ученици от деветите класове. На нея бяха засегнати въпроси свързани със символите и историята на древните и съвременните Олимпийски игри, както и участието на България в тях.
     Бяха дискутирани любопитни факти, както и откриването на XXIII – те зимни Олимпийски игри в Пьонгчанг!

img-2f52490e8a626ecbd444635fb4aacb59-v

img-2d1e0ed82e4370502f927465dca1d8dc-v

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Занимателна химия

Занимателна химия

Ръководител:

Александра Шекерлийска

Read more...

Химията - лесна и интересна

Химията - лесна и интересна

Ръководител:

Гергана Шопова

Read more...

Тенис клуб ПМГ

Тенис клуб ПМГ

Ръководител:

Йордан Цветанов

Read more...

Питагор

Питагор

Ръководител:

Емилия Тренчева

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.