• A-
  • A
  • A+

Ванеса Мицева зае първо място в национален турнир по информатика

     Както вече писахме от 24 до 26 ноември в гр. Шумен се проведе Есенния турнир по информатика, на който Ванеса Мицева от 7. клас на ПМГ Благоевград завоюва сребърен медал в група D.

     След претестване за зад. hidepencil, поради открита грешка в два от тестовете, Ванеса Мицева зае еднолично първо място в група D на есенния национален турнир по информатика!!!

     Това е прекрасен старт на състезателната година по информатика! Пожелаваме ѝ същите успехи и в следващите състезания по програмиране!!!

vanesa

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

С колело сред природата

С колело сред природата

Ръководител: Васил Пандурски

Read more...

Математическа лингвистика

Математическа лингвистика

Ръководител: Надка Шеинкова

Read more...

Тенис клуб ПМГ

Тенис клуб ПМГ

Ръководител:

Йордан Цветанов

Read more...

Тенис на корт

Тенис на корт

Ръководител: Руен Калибацев

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.