• A-
  • A
  • A+

Ванеса Мицева зае първо място в национален турнир по информатика

     Както вече писахме от 24 до 26 ноември в гр. Шумен се проведе Есенния турнир по информатика, на който Ванеса Мицева от 7. клас на ПМГ Благоевград завоюва сребърен медал в група D.

     След претестване за зад. hidepencil, поради открита грешка в два от тестовете, Ванеса Мицева зае еднолично първо място в група D на есенния национален турнир по информатика!!!

     Това е прекрасен старт на състезателната година по информатика! Пожелаваме ѝ същите успехи и в следващите състезания по програмиране!!!

vanesa

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Deutsch ist interessant

Deutsch ist interessant

Ръководител:

Ангелина Гълъбова

Read more...

Пъстра палитра

Пъстра палитра

Ръководител:

Люсиен Димитров

Read more...

Mit Erfolg zu Deutscholympiaden

Mit Erfolg zu Deutscholympiaden

Ръководител: Мирослава Методиева

Read more...

Пътешествие в Англия

Пътешествие в Англия

Ръководител:

Маргарита Янкулска

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.