• A-
  • A
  • A+

Поредната гордост на гимназията

     И тази година колективът на ПМГ има възможността да се гордее с математическите постижения на нашите възпитаници.

     Георги Златинов, Кристиян Гърчев, Милан Стойчев, Ванеса Мицева, Димитър Димитров и Катерина Василева, заедно с 1200 ученици от 12 различни държави, участваха на финалния кръг на международното състезание "Математика без граници", проведено от 1 до 3 юли.

     В индивидуалното класиране Георги Златинов получи златен медал, а за най-добро представяне от всички участвали седмокласници взе купа и лавров венец.

     Ванеса Мицева от VI клас е със сребърен медал в индивидуалното състезание и бронзов в отборното.

     Блестящо се представи отборът ни в VII клас - Георги Златинов, Кристиян Гърчев и Милан Стойчев, който взе златен медал след сериозна конкуренция.

     Златен медал в отборното класиране получи и Димитър Димитров от VIII клас.

    Повод за гордост е и изключителното представяне на нашия ученик Георги Златинов - сребърен медал от проведената Балканиада по математика в гр. Варна за ученици до 15,5 години.

6img 9137

7img 9136

3img 9140

5img 9138

2img 9141

4img 9139

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Пътешествие в Англия

Пътешествие в Англия

Ръководител:

Маргарита Янкулска

Read more...

Ученически туризъм

Ученически туризъм

Ръководител:

Владимир Стоянов

Read more...

Театрално Ателие „Птиците”

Театрално Ателие „Птиците”

Ръководител:

Павлин Славов

Read more...

Better and Better

Better and Better

Ръководител: Надя Джувтова

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.