• A-
  • A
  • A+

Ученици от ПМГ поеха по пътеката до кръста

    На 22.06.2017 г. ученици от девети и десети клас на ПМГ поеха по пътеката до кръста - символ на вярата и надеждата в нашия град.

     Сред смях, закачки, весели разговори - Флорика Велева, Мария Стоева, Антон Ишев и Антон Гръчки заедно с любимите си ученици се запътиха с бодра крачка към ловния дом. Слънчевите лъчи вече изпращаха своите поздрави, а стъпките между дърветата, мъх и шишарки оставяха своите следи.

     А горе, от височината на върха, се виждаше в пълната си красота целият град.

     Накрая си направихме и снимка. Запаметихме момента - отново с настроение, с птичи песни и още нещо ...

img 1933

img 1920

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Гимнастика

Гимнастика

Ръководител:

Антон Гръчки

Read more...

Диелектрици

Диелектрици

Ръководител:

Ирина Андонова

Read more...

Тенис на корт

Тенис на корт

Ръководител: Руен Калибацев

Read more...

Готови за матура

Готови за матура

Ръководител:

Росилора Терзиева

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.