• A-
  • A
  • A+

Ученичка от Природо-математическата гимназия "Акад. Сергей Корольов" участва в международно научно състезание

    Осмокласничката Мария Манзурова участва заедно със своя отбор в петото издание на международното състезание за ученици за създаване на дигитални 3D модели D3MOBILE. Състезанието се организира от екипа USCAN3D на Университета в Сантяго де Компостела в Испания и се провежда под егидата на Испанската национална комисия за коопериране с UNESCO. В отбора на Мария участват още Благой Манзуров, ученик в СУ „Братя Каназиреви" гр. Разлог и техният научен ръководител Мария Браухле от Института по Математика и Информатика на БАН. В момента отборът събира онлайн гласове за своя модел. Можете да ги подкрепите като до 15.07.2017 г. гласувате на сайта на състезанието www.d3mobile.es за отбор RAZLOG. Нека да им пожелаем успех.

razlog

     Моделът на отбор RAZLOG – каменен зодиак в гр. Разлог.

Клип на проекта може да видите ТУК

 

 

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Ученически туризъм

Ученически туризъм

Ръководител:

Владимир Стоянов

Read more...

С колело сред природата

С колело сред природата

Ръководител: Васил Пандурски

Read more...

Ready to use English

Ready to use English

Ръководител:

Милена Бекярова

Read more...

Химията - лесна и интересна

Химията - лесна и интересна

Ръководител:

Гергана Шопова

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.