• A-
  • A
  • A+

Ученичка от Природо-математическата гимназия "Акад. Сергей Корольов" участва в международно научно състезание

    Осмокласничката Мария Манзурова участва заедно със своя отбор в петото издание на международното състезание за ученици за създаване на дигитални 3D модели D3MOBILE. Състезанието се организира от екипа USCAN3D на Университета в Сантяго де Компостела в Испания и се провежда под егидата на Испанската национална комисия за коопериране с UNESCO. В отбора на Мария участват още Благой Манзуров, ученик в СУ „Братя Каназиреви" гр. Разлог и техният научен ръководител Мария Браухле от Института по Математика и Информатика на БАН. В момента отборът събира онлайн гласове за своя модел. Можете да ги подкрепите като до 15.07.2017 г. гласувате на сайта на състезанието www.d3mobile.es за отбор RAZLOG. Нека да им пожелаем успех.

razlog

     Моделът на отбор RAZLOG – каменен зодиак в гр. Разлог.

Клип на проекта може да видите ТУК

 

 

Обучение по катедри


  • Математика

  • Чужди езици

  • Обществени науки

  • Природни науки и екология

  • Техническо обединение

  • Информатика и ИТ

Проект "Твоят час"

Deutsch ist interessant

Deutsch ist interessant

Ръководител:

Ангелина Гълъбова

Read more...

Волейболен клуб ПМГ

Волейболен клуб ПМГ

Ръководител:

Антон Ишев

Read more...

Mit Erfolg zu Deutscholympiaden

Mit Erfolg zu Deutscholympiaden

Ръководител: Мирослава Методиева

Read more...

Канго Джъмпс клуб ПМГ

Канго Джъмпс клуб ПМГ

Ръководител: Антон Ишев

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.