• A-
  • A
  • A+

Малките юнаци отново ни накараха да се гордеем с тях

     На 13 и 14 май в град София се проведоха две контролни състезания за определяне на двата национални отбора на България за участие в Младежката Балканска олимпиада по математика.
     Националният център за подготовка на олимпийци събра най- добрите математици на страната ни от 7, 8 и 9 клас до 15,5 години.
     След отлично представяне на националния кръг на олимпиадата по математика до контролите бяха допуснати седмокласниците на ПМГ – Благоевград Андон Тодоров и Георги Златинов.
След двудневна ожесточена битка настъпи дългоочаквания момент, когато журито обяви резултатите: Георги Златинов- член на отбора, Андон Тодоров- първа резерва.
     Малките юнаци отново ни накараха да се гордеем с тях.
     Те ни показаха, че с труд, постоянство и упоритост всички върхове са достижими.
     Дано примерът им бъде заразителен!

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Химията - лесна и интересна

Химията - лесна и интересна

Ръководител:

Гергана Шопова

Read more...

Диелектрици

Диелектрици

Ръководител:

Ирина Андонова

Read more...

Тенис на корт

Тенис на корт

Ръководител: Руен Калибацев

Read more...

Deutsch ist interessant

Deutsch ist interessant

Ръководител:

Ангелина Гълъбова

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.