• A-
  • A
  • A+

Търсят се Носителите на просвета за 2017 година

     Номинирай свой преподавател, приятел или обществена личност, която заслужава да бъде отличена. Изпрати есе, снимка или кратко уникално съобщение, което да е свързано с науката и просветата. Номинации се приемат до 19 май 2017 година. Бъди сред активните в обществото!

     Организатор Национално представителство на студентските съвети в Република България.

    Тезите и номинациите могат да бъдат записани като видеоклип с продължителност до три минути. Всички материали трябва да се изпратят на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.   до 19 май 2017 година.

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Занимателна химия

Занимателна химия

Ръководител:

Александра Шекерлийска

Read more...

Тенис на корт

Тенис на корт

Ръководител: Руен Калибацев

Read more...

Готови за матура

Готови за матура

Ръководител:

Росилора Терзиева

Read more...

Сравнително религознание

Сравнително религознание

Ръководител: Павлин Славов

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.