• A-
  • A
  • A+

Бронзов медал от XXXIII Национална олимпиада по информатика

     От 21 до 24 април 2017г. във Видин се поведе ХХХIII-та Национална олимпиада по информатика. Тя е най-важното национално състезание, тъй като резултатите от нея определят разширените национални отбори, които ще представят страната на международни състезания. След отлично представяне на общинския и областния етап, право на участие във финалния кръг извоюваха Ванеса Мицева от 6 клас и Андон Тодоров от 7 клас на ПМГ "Акад. Сергей Корольов".

     Андон Тодоров се представи блестящо и завоюва бронзов медал в група С(8 клас). Това е поредният медал за седмокласника, въпреки че тази учебна година той избра да се състезава в по-старша група. С отличното си представяне Андон спечели и място в разширения Национален младежки отбор по информатика. Предстоят серия от контролни състезания. От тях ще се определи състава на представителните отбори на България за участие в Първата младежка олимпиада по информатика, чийто домакин и инициатор е нашата страна.

     Пожелаваме успех на Андон Тодоров в предстоящите контроли!

18136356 1716622508351180 993760021 n

img 9088

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Айнщайн

Айнщайн

Ръководител:

Керанка Иванова

Read more...

Deutsch ist interessant

Deutsch ist interessant

Ръководител:

Ангелина Гълъбова

Read more...

Питагор

Питагор

Ръководител:

Емилия Тренчева

Read more...

Занимателна химия

Занимателна химия

Ръководител:

Александра Шекерлийска

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.