• A-
  • A
  • A+

Интеракт клуб - Благоевград

     През месец март Интеракт клуб - Благоевград център организира конкурс на тема "Моят свят в думи". Учениците от 9 клас на Природо-математическа гимназия взеха участие и успешно се представиха, като изразиха своя талант в различни жанрове на литератутрата- есета, стихотворения, приказки, повести, песни.
     Всички ученици бяха поощрени с грамоти, а най-добрите получиха и предметни награди. Учениците от 9 клас получиха наградите на 21.03.2017г. в Историческия музей, като лично бяха поздравени от организаторите и журито.
Участниците са:
1. Смиляна Пламенова Бегъмова
2. Катерина Росенова Василева
3. Калина Владимирова Стоименова
4. Кристиян Ивайлов Митов
5. Милен Ахмед Кусаров
6. Виктория Йорданова Бикова
7. Румен Атанасов Ангов
8. Гергана Калоянова Иванова
9. Христо Костадинов Герчинов
10. Франческа-Мария Георгиева Добринска
11. Анелия Андреева Гущерова
12. Весела Яворова Крумова
13. Памела Николаева Ризова
     Въпреки точните науки, към които са се насочили учениците от ПМГ, изяви се наблюдават нeпрекъснато и в областта на литературата. Творчество, талант, красота и мечти - това са ключовите думи на участниците и те изявяват и непрекъснато показват своя талант чрез прекрасния свят от думи.

1img 8463

2img 8465

3img 8466

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Тенис на корт

Тенис на корт

Ръководител: Руен Калибацев

Read more...

Диелектрици

Диелектрици

Ръководител:

Ирина Андонова

Read more...

Математика за всеки

Математика за всеки

Ръководител:

Биляна Поповска

Read more...

Ready to use English

Ready to use English

Ръководител:

Милена Бекярова

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.