• A-
  • A
  • A+

Зрелостниците от ПМГ са сред най-добрите математици в страната

     Дванадесетокласниците Елена Тупарова и Борис Петров са сред първите приети студенти на СУ "Св. Климент Охридски" - ФМИ, след блестящо представяне на Националното състезание по математика "проф. Борислав Боянов". То се организира от ФМИ в два кръга, като за втория се класират само 50 състезатели от цялата страна. Могат да участват и преподаватели и студенти.

13522399 1147561345265286 1363359659 n

leni 2017

Обучение по катедри


Проект "Твоят час"

Канго Джъмпс клуб ПМГ

Канго Джъмпс клуб ПМГ

Ръководител: Антон Ишев

Read more...

Компютърна графика

Компютърна графика

Ръководител:

Петрана Давчева

Read more...

С колело сред природата

С колело сред природата

Ръководител: Васил Пандурски

Read more...

Better and Better

Better and Better

Ръководител: Надя Джувтова

Read more...

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежева човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и састезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.