• A-
  • A
  • A+

Традицията продължава!

     Тази различна учебна година отново имаме участници в Националната олимпиада по Информационни технологии. Привилегията да бъдат сред финалистите бяха Светлослав Новоселски и Пламен Мичев от 11а клас в категория „Интернет технологии" с ръководител главен учител Христина Василева, Георги Арнадуов от 10б клас в същата категория с ръководител старши учител Константина Бучинска, Йордан Иванов от 8 клас в категория „Уеб сайт" с ръководител старши учител Петрана Давчева, която е негов ръководител от няколко години.
     Всички ученици се представиха отлично и затвърдиха водещата позиция на гимназията в представянето и участието си на този престижен национален кръг. Традицията продължава!
     Учениците и техните ръководители

Обучение по катедри


  • Информатика и ИТ

  • Чужди езици

  • Обществени науки

  • Техническо обединение

Занимания по интереси

Клуб „БЕСТ”

Клуб „БЕСТ”

Ръководител: Таня Бикова

Read more...

Клуб

Клуб "Немски език"

Ръководител: Ангелина Гълъбова

Read more...

Robokids

Robokids

Ръководител: Петрана Давчева

Read more...

ВИГ „PMG-STARS“

ВИГ „PMG-STARS“

Ръководител: Велизар Балевски

Read more...

Търсене в сайта:

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.