• A-
  • A
  • A+

Онлайн състезание

 Състезанието се проведе на 16 и 17 май 2020г. онлайн. В него участваха ученици от ПМГ „Акад. Сергей Корольов", Благоевград. Като традиционни участници, нашите ученици традиционно бяха и сред отличените на първите три места в различните категории. Поздравление към състезателите отправиха д-р Лилия Стоянова, директор на училището домакин и еврокомисаря Мария Габриел.
Отличените са:

k a

k l

ПЪРВО МЯСТО в категория „Самостоятелни компютърни приложения" - Кирил Градинаров и Кирил Лазаров от 11а клас с проект „VR Galery". Проекта е мобилно приложение, което пренася потребителите във виртуална реалност, която им дава възможност да разглеждат различни културни и исторически обекти, сякаш реално са там. Ръководител на проекта е главен учител по информатика и ИТ Христина Василева.
ВТОРО МЯСТО в категория „Интернет приложения" заеха Светлослав Новоселски и Пламен Мичев от 11а клас с проект „Clubest". Приложението е платформа за намиране на клуб по интереси като извънкласна дейност.

Ръководител на двата проекта е главен учител по информатика и ИТ Христина Василева.

l a

ВТОРО МЯСТО - Любослав Ангелов - категория „Мултимедийни клипове" от 12 д клас.
ТРЕТО МЯСТО - Йордан Иванов - 8д - Уеб сайт

d i

Достойно представяне направиха и другите участници - Филип Димитров -12д и Никола Анталавичев - 12б клас.
Ръководител на учениците е старши учител по информатика и ИТ Петрана Давчева.

 

Обучение по катедри


  • Информатика и ИТ

  • Техническо обединение

  • Обществени науки

  • Чужди езици

Занимания по интереси

Клуб на програмиста

Клуб на програмиста

Ръководител: Донка Георгиева

Read more...

Клуб „БЕСТ”

Клуб „БЕСТ”

Ръководител: Таня Бикова

Read more...

Robokids

Robokids

Ръководител: Петрана Давчева

Read more...

Клуб

Клуб "Немски език"

Ръководител: Ангелина Гълъбова

Read more...

Търсене в сайта:

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.