• A-
  • A
  • A+

Класирани ученици за Националния кръг на олимпиадата по информационни технологии за 2020 г.

 Както всяка година, така и тази ученици от ПМГ „Акад Сергей Корольов" Благоевград са класирани за Националния кръг на олимпиадата по информационни технологии за 2020 г. Отново защитихме позициите си на училище, в което учениците и техните ръководители успяват да създадат проекти, достойни да се състезават с най-добрите от цялата страна. Този път повод за гордост са:

svpl

В категория „Интернет приложения" с проект "Clubest" се класираха Светлослав Димитров Новоселски и Пламен Пламенов Мичев от 11а клас с ръководител главен учител по информатика и ИТ Христина Василева. Техният проект решава проблема за намиране на по лесен и достъпен начин на клубове по интереси, които се провеждат като извънкласни занимания.

g a

 

 

 

Георги Димитров Арнадуов от 10б клас на ПМГ "Акад. Сергей Корольов"- Благоевград е класиран за Националния кръг на олимпиадата по ИТ с проект „Bookshare" в категория „Интернет приложения". Той работи по проекта с негов връстник от ЕГ. Ръководител на Георги е Константина Бучинска, старши учител по информатика и ИТ.

 

  

 

 

 

В малката състезателна група за поредна година Йордан Данаилов Иванов от 8д клас е класиран за финалния кръг на олимпиадата с атрактивен проект „Изкуствен интелект" в категория „Уеб сайт". Ръководител на проекта е старши учител по информатика и ИТ Петрана Давчева.

d i

Да им пожелаем успех на финала и престижно класиране!

Обучение по катедри


  • Чужди езици

  • Обществени науки

  • Информатика и ИТ

  • Техническо обединение

Занимания по интереси

Клуб на програмиста

Клуб на програмиста

Ръководител: Донка Георгиева

Read more...

Клуб

Клуб "Мултимедиен свят“

Ръководител: Ирина Малешевска

Read more...

Клуб

Клуб "Биология"

Ръководител: Милена Голева

Read more...

Клуб

Клуб "Математика +"

Ръководител: Керанка Иванова

Read more...

Търсене в сайта:

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.