• A-
  • A
  • A+

Остана ли ученик от ПМГ, който да обича баскетбола и да няма медал?

     ПМГ с поредно отлично представяне на междуучилищните игри по баскетбол на градско ниво. В дербитата за първото място при момчетата 8-10 клас и 10-12 клас, златото окичиха възпитаниците на Математическата гимназия. Баскетболните срещи бяха много успорвани и приятни за гледане от многобройната публика.
     Момичетата успяха да стигнат до второто място и на двете възрасти съответно 8-10 клас, 10-12 клас, а при най малките до 7 клас /момчета/, дебютиралият отбор на ПМГ взе бронза измежду 9 отбора. Впечатляващо представяне за отбор селектиран от едва 3 паралелки!

dsc08437

dsc08405

dsc08428

dsc08442

dsc08440

Обучение по катедри


  • Информатика и ИТ

  • Обществени науки

  • Техническо обединение

  • Чужди езици

Занимания по интереси

ВИГ „PMG-STARS“

ВИГ „PMG-STARS“

Ръководител: Велизар Балевски

Read more...

Клуб

Клуб "Немски език"

Ръководител: Ангелина Гълъбова

Read more...

Robokids

Robokids

Ръководител: Петрана Давчева

Read more...

Клуб

Клуб "Биология"

Ръководител: Милена Голева

Read more...

Търсене в сайта:

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.