• A-
  • A
  • A+

Олимпиада по Немски език, организирана от Гьоте-институт

     На 07.02.2020 г. се проведе училищния кръг на Международната олимпиада по немски език. Право на участие имаха ученици, родени между 2003 и 2006г., които владеят езика на ниво А2 и B2. За участие в националния кръг, който ще се проведе на 07.03.2020г. в Гьоте-институт, се класираха Ивана Сашкова (А2), Светлана Йорданова (А2) и Родион Маринов (B2). Те постигнаха 75 процента от максималния брой точки. Двамата победители от националния кръг за нивата А2 и B2 ще получат стипендия за участие в Международната олимпиада по немски език, която тази година ще се проведе в гр. Дрезден, Германия.

     Желаем успех на нашите възпитаници!

Обучение по катедри


  • Техническо обединение

  • Обществени науки

  • Информатика и ИТ

  • Чужди езици

Занимания по интереси

ВИГ „PMG-STARS“

ВИГ „PMG-STARS“

Ръководител: Велизар Балевски

Read more...

Клуб

Клуб "Биология"

Ръководител: Милена Голева

Read more...

Клуб

Клуб "Роботика"

Ръководител: Константина Бучинска

Read more...

Клуб „БЕСТ”

Клуб „БЕСТ”

Ръководител: Таня Бикова

Read more...

Търсене в сайта:

Ученически отзиви badge

Мнение

 

Благодарение на Вас се научихме да ценим качествата си и се гордеем с тях, да вярваме в себе си и винаги да преследваме целите си, колкото и непостижими да са те. Много пъти сме чували израза, че човек трябва да помни откъде идва, за да знае накъде отива.

Мнение

 

Човек започва да се изгражда като такъв още от най-ранна детска възраст. Семейството и обществото имат много голямо значение за ценностните качества, които ще притежава човек. Възпитанието и моралът зависят и от обкръжаващата среда и от много други фактори.

Мнение

 

Обучението по природни науки е на най-доброто ниво от всички училища в областта и за това говорят резултатите от олимпиади и състезания на национални нива. Развива се интереса на учениците към природните науки и техните приложения, като необходима основа за бъдеща реализация.